Hotell Trondheim

Ikke betal for mye for ditt hotell i Trondheim

Vi finner hotell i Trondheim til den mest gunstige prisen. Vi søker igjennom de største hotellnettsidene for deg, så du slipper å bruke masse tid på å finne den beste prisen på hotellopphold i Trondheim, da vi gjør jobben for deg. Bestill direkte med hotellet ditt i Trondheim eller sammenlign og bestill det billigste. Samme rom forskjellige priser.

Trondheim

Trondheim er Norges tredje største by, og har lange tradisjoner som valfartsmål og kroningsby. Turistattraksjonene er mange, og den mest populære er kanskje Nidarosdomen. Men Trondheim har mer å by på enn bare historiske severdigheter, her finnes hyggelige kaféer og restauranter, samt et flertall av både gallerier og museer. Trondheim er en fantastisk by med noe for enhver smak, og vi vil gjerne hjelpe deg med å planlegge din tur til byen, bestille hotellrom i Trondheim og gi deg tips til dagsturer, gjøremål, steder å spise og shoppingmuligheter. Byen har utallige aktivitetstilbud, både når det gjelder shopping, forestillinger, utstillinger, friluft eller lek og moro.

Restauranter og natteliv

Trondheim er én av Norges fremste kulinariske byer, med mange gode spisesteder. Mange av restaurantene fokuserer på lokal og kortreist mat. Her er det alt fra populære bistroer, caféer og kaffebrennerier til fiskerestauranter, tapasrestauranter vegetar-restauranter, asiatiske- og italienske restauranter og tradisjonelle internasjonale restauranter. Om du ønsker fersk sjømat og en fantastisk utsikt, ta deg en tur til restaurantene ved Nidelven. På Mathallen i Trondheim, kan du bestille en lunsjtallerken med fantastisk smakfull, fersk og lokal mat fra regionen, med økologisk eplejuice inkludert i prisen. Typisk norsk mat er godt representert i byen, og om du ønsker det mest tradisjonelle, prøv sodd (en suppe med kjøttboller, kjøttbiter og poteter), eller flesk og duppe. Hver sommer arrangeres Norges største festival for lokal mat i Trondheim, og rundt 150.000 matentusiaster samles - du kan handle lokal mat rett fra produsenten, delta på matlagingskurs, og oppleve underholdning med mat i sentrum.

Da Trondheim er en av Norges fremste studentbyer, har byen mange utesteder, puber, nattklubber, barer og diskoteker å tilby. Byen er kjent for sitt livlige uteliv. Her er det utesteder med dansegulv og høy musikk, brune puber, fotballpuber og barer, noe for enhver smak. De fleste utestedene er samlet i sentrum, dermed er det enkelt å gå fra sted til sted for å finne et perfekt sted, tilpasset dine ønsker. 

Å se og gjøre i Trondheim

Katedralen Nidarosdomen er nok den mest kjente severdigheten i Trondheim. Det er en imponerende bygning med enestående historie tilknyttet Olav den Hellige, hvilket gjør domen til et av de mest populære pilgrimsmålene i Europa.

Nidelva, som renner gjennom byen er meget vakker, og én av de mest populære sentrumsaktivitetene er å padle kajakk på elven, dagtid som kveldstid, eller å jogge langs den vakre elvebredden. Trondheim har et attraktivt kulturliv, og det er stort sett flere tilbud daglig, slik at det er noe å tilby alle og enhver, uansett formål og ønske. Trøndelag teater har både klassiske- og mindre kjente forestillinger året rundt, og Studentersamfunnet har arrangementer nesten hver eneste dag, til begeistring for store og små. Trondheim er også en aktiv festivalby, og det arrangeres musikkfestivaler innen jazz, blues, kammermusikk, rock og pop ila. året. Om du ønsker et aktivt opphold i Trondheim, har du virkelig et godt utgangspunkt. Ta verdens nordligste trikk, Gråkallbanen kun noen stoppesteder fra sentrum, og opplev Bymarka, et 80 km2 stort friluftsområde som er som skapt for gå-, sykkel- og løpeturer. Et oppmerket løypenett bringer deg til både fiskevann, badevann, rasteplasser, utsiktsposter og serveringssteder. På vinteren er det skispor i løypene, og familien kan nyte fantastiske utflukter på ski. Langs Ladestien som går rundt Ladehalvøya og ut til Ranheim er det mye vakker natur, badesteder og vaffelutsalg. Lei bysykkel, og opplev bl.a. hjertepromenaden i sentrum - se byen fra sjøsiden. Besøk Ringve musikkmuseum eller Sverresborg Trøndelag folkemuseum. Vitensenteret er populært for alle alderstrinn, og klatreparken Rypetoppen Adventurepark er virkelig et sted dere kan utfordre dere selv! Pirbadet er Norges største innendørs badeanlegg, og kommer til å glede både store og små. Utvalget er stort - i Trondheim er det flust av aktiviteter og severdigheter for hele familien! 

Shopping

Trondheim er en shoppingby med stor S, med det intime sentrumet og de brosteinsbelagte gatene kombinert med spennende butikker. Kjøpesentrene Trondheim Torg, Mercur og Byhaven ligger i sentrum, og er populære shoppingsteder for de som ønsker alt under ett tak. De største motehusene i Trondheim er Retro, Høyer, Bogart, Cosmo, Shine og Zuuz, som fører kjente merker som bl.a. Acne, Marlene Birger, Mulberry, Ralph Lauren, Marc Jacobs og Michael Kors. På Bakkelandet ligger det mange spesialbutikker som ikke tilhører noen kjede, og her selges det klær og tilbehør man ikke finner andre steder, gjerne gamle varer som er sydd om til nye. Ellers er Solsiden et populært område, med restauranter på rad og rekke, samt et kjøpesenter med de mest kjente butikkjedene. Lade og Tiller er steder litt utenfor byen med gode shoppingmuligheter, både i form av kjøpesentre og nisjebutikker.