Hotell Berlin

Bestill hotell i Berlin i forskjellige prisklasser og kategorier. Vi vil ikke at du skal betale mer enn du må når du skal bo på hotell i Berlin, derfor gir vi deg prisgaranti. Det mest populære området å bo på i Berlin er hotell på Alexanderplatz

Berlin

Berlin har en spennende historie, og kombinerer du denne med mangfoldet av kulturen, severdighetene og aktivitetene du finner i denne byen, lover vi deg et fantastisk opphold! Book et rom på et hotell i Berlin! Her er det gode shoppingmuligheter, et yrende natteliv, fantastiske restauranter og en enestående atmosfære. Siden muren falt i 1989, har byen utviklet seg i rekordfart, og er en dynamisk, pulserende og internasjonal storby, full av liv og kultur, midt i hjertet av Europa. Berlin er både storby og småby, historisk og moderne, hektisk og avslappende. Uansett om du vil ha det eksklusivt og "classy", eller hipt og kult, så finner du det i Berlin. Det er bare å begi seg ut på oppdagelsesferd!

Restauranter og natteliv

Berlin er en internasjonal metropol, og her finner du all verdens kjøkken og en fantastisk bredde i restaurantene; alt fra det ypperste innen gourmetmat, til små og lokale retter. Delta på begivenhetsrike kabaret- og showteatre, besøk lokale vertshus, smakfulle restauranter og spennende nattklubber. Den nasjonale retten i Berlin er faktisk pølse, eller "würst", men det finnes selvfølgelig mengder av restauranter med et mangfold av gode matretter. Med 180 nasjoner samlet i én by, er det nesten ubegrenset hva de ulike restaurantene tilbyr av godsaker. Det er bl.a. indisk mat, thailandske retter, mat fra Libanon, rene økologiske lunsjbarer, steakhouses, grill og rendyrkede vegetarsteder, samtidig som de internasjonale kjederestaurantene også har tatt sin plass i byen.Her er det altså alt fra gatekjøkken til de fineste Michelinrestaurantene. Berlin er ellers en by med et godt og allsidig utvalg av puber, nattklubber og utesteder. Da byen er meget liberal, finnes det virkelig noe for enhver smak her! Det er ulike tema-klubber; 80-talls- klubber, jazz-barer, barer for homofile og transseksuelle, klubber med livemusikk fra kjente DJ`er osv. Noen av utestedene stenger ikke før kl. 9 morgenen etter! De mest populære utestedene finner du på Prenzlauer Berg, spesielt rundt Kollwitz Platz.

Å se og gjøre i Berlin

Hva med en sightseeing på Segway, eller kanskje en tur med ølsykkel? Den populære reisemåten "Beerbike" (ølsykkel), hvor gruppen sitter ved en bardisk med pedaler, og sykler gjennom byen, imens bartenderen i midten styrer sykkelen til viktige severdigheter, er en flott måte å oppleve byen på. Om dere vil ha med dere flest mulig severdigheter på kortest mulig tid, bli med én av de mange sightseeingbussene med kommentarer på valgfritt språk, eller lei en Trabi og kjør en "Trabisafari", hvor en engelsktalende guide gir informasjon over radioen. Se blant annet Olympiastadion, Tiergarten, Gedächtniskirche, Potsdamer Platz, Brandenburger Tor, Unter den Linden, Alexanderplatz, Musemsinsel og Nikolaviertel.

Berlin har mer enn 170 museer og samlinger, i tillegg til en mange spennende private gallerier. På Berlins berømte museumsøy Museumsinsel finner du noen av de viktigste.

Besøk trendy kafeer, se moderne arkitektur, og opplev en fantastisk by med både nostalgi og nyskaping. 

Shopping

Da Berlin er en populær storby, er det gode shoppingmuligheter her. Det er dog ikke så enkelt å finne alt du trenger på et sted, dermed er det et utvalg av personlige shoppere og firmaer som har spesialisert seg på å arrangere private shoppingturer. Om du allikevel vil dra på shopping alene, er Karstadt, Friedrichstrasse, Weinmester strasse og KaDeWe gode shoppingsteder i Berlin. Om du vil på marked, ta turen til Tiergarten og Museums-Linden. Det er også mange flotte bruktmarkeder i Berlin, og store varehus fylt opp med musikk, bøker, bilder, håndverksprodukter, kameraer, brukte klær, smykker osv. Kunst og antikviteter er svært populært i Berlin, så kanskje du vil dra på en auksjon for å få med deg en dyrebar vare til en ok pris? Kurfürstendamm er et populært område med mange antikvitetsbutikker.

Firmatur til Berlin

Vi skreddersyr deres firmatur til Berlin med mål og unike opplevelser. Vi samarbeider med håndplukkede hoteller, restauranter og aktivitetsarrangører. Alle samarbeidspartnere er nøye utvalgt for den optimale opplevelsen. Gå til firmaturer.no