Hotell Stavanger

Hoteller i Stavanger med prisgaranti

Vi har hoteller i Stavanger til de beste prisene. Hvorfor har vi det? Det er fordi vi gir deg prisgaranti på alle hotell i Stavanger. Bestill direkte med hotellet eller sammenlign og bestill det billigste. Samme rom forskjellige priser.

Stavanger

Vi har hotell i Stavanger i alle prisklasser og kategorier, med prisgaranti. Urbane og intime Stavanger omgis av unike natur- og kulturperler. Nyt havet og de enestående omgivelsene, her er det alt fra hvite strender til langstrakte fjorder og høye fjell. Stavanger er en lykkelig by, og har gater fylt med butikker, spisesteder og barer. Det er en universitetsby med flere utdannings- og forskningsinstitusjoner. Dette gjør byen urban og levende, og shopping- og restaurantutvalget er stort. Stavanger har noe for alle og enhver, og byen er virkelig noe for seg selv!

Restauranter og natteliv

Det er et godt utvalg av restauranter og spisesteder i Stavanger. Det er alt fra koselige nettcaféer, kaffebrennerier og gatecaféer til tradisjonelle lokale- og internasjonale restauranter, i tillegg til gourmetrestauranter i verdensklasse med Micelin-stjerner. Noen av de mest kjente eksklusive restaurantene er Renaa, Charles & De, Tango og Fish & Cow. De mer tradisjonelle er bl.a. Bølgen og Moi, som byr på fantastisk god mat og -drikke, samt byens kanskje beste utsikt. De har både en lekker lunsj-meny, A La Carte meny, Selskapsmeny, vinkart og ølservering - noe for enhver smak og - anledning. I slutten av juli arrangeres Gladmatfestivalen i Stavanger, dette er en stor begivenhet for alle som er glade i mat, og tiltrekker omkring 250 000 mennesker hvert år.
Det er et pulserende uteliv i Stavanger hele uken. Utestedene ligger på rekke og rad i Stavanger sentrum, spesielt sentralt i Vågen. Pubene, barene og nattklubbene er for folk flest, med et variert klientell. Noen skiller seg ut, f.eks. i form av litt mer eksklusivitet, "open mind" eller kjente DJ`s, men det er stort sett lange køer utenfor de fleste av de populære utestedene.

Å se og gjøre i Stavanger

Det er mye å se og gjøre i denne fantastiske vestlands-byen. Besøk Norsk Oljemuseum, kanskje du kan få en bedre forståelse av årsaken til Norges velferd? Stavanger er i dag Europas olje- og energihovedstad, og hovedinntekten i Stavanger og omegn kommer fra oljesektoren. Dra på cruise på den vakre Lysefjorden, hvor dere kan nyte mektige fossefall, bedårende øyer og storslått natur, samt se den verdenskjente Preikestolen 604 meter opp i fjellveggen. Hvorfor ikke ta en dagstur opp til Preikestolen, og nyte den enestående utsikten over fjorden og fjellene? Se geitene som beiter sommerstid, smak på det friske fjellvannet, og nyt den idylliske atmosfæren! Dra på fjellvandring til den kjente Kjeragsbolten, hit kan du gå både med og uten guide.
Stavanger har et rikt kulturliv, og vi anbefaler et besøk til et av de mange museene. Stavanger kunstmuseum og Norsk Hermetikkmuseum er absolutt gode alternativer. Byen er relativt liten, dermed kan du enkelt nå de fleste attraksjonene og severdighetene til fots. I Gamlebyen står Europas best bevarte trehusbebyggelse, med over 170 hvite trehus. Besøk Norges eneste middelalderkloster, Utstein Kloster, som er et av Norges fineste minnesmerker med minner og historier tilbake til vikingetiden. Bli med på viking-tur med en guide som forklarer og forteller alt om våre forfedres spennende historie - deres herjinger, samt oppfinnelser og levemåte. Stavanger domkirke er verd et besøk, det er den eneste norske katedralen fra middelalderen som har beholdt sitt opprinnelige utseende og vært i bruk kontinuerlig. Stavanger Botaniske hage ligger vakkert til med utsikt over Jæren, Hafrsfjord og Nordsjøen, og er et fargerikt område med bl.a. urtehage, geografisk hage, staudehage og parker for piknik, lek og moro.

Shopping

I Stavanger finner du mange populære handlegater med spennende spesialforretninger, samt et flertall kjøpesentre rundt Vågen og nord for Breiavatnet. Mange av de koselige handlegatene er brosteinsbelagte - koselig, men husk godt fottøy. Kirkegata er byens gågate, og spesialforretningene ligger her side om side med kjedebutikkene. Her selges sko, klær, sminke, garn, bøker, ost, håndverk osv. Ellers kan man spasere nedover Øvre Holmgate med de pastellfargede husene, spennende butikkene og koselige caféene. Søregata er også en førsteklasses handlegate i Stavanger. Om du heller ønsker å gå på et kjøpesenter, er utvalget stort. Stavanger storsenter er det største i bysentrum, beliggende like ved Vågen, Domkirken og Tusenårsplassen.  Her finner du alt du forventer på et kjøpesenter - frisører, spisesteder, sko- og klesbutikker, samt spesialforretninger. Ellers er MagasinBlaa verd et besøk, "den lille, blå juvelen" ligger på bryggen mellom oljemuséet og Tau-fergen med spennende varer du ikke finner andre steder. Utenfor bykjernen finner du også store kjøpesentere; Kilden i Hillavåg, eller Kvadrat og Ikea på Forus.
Én gang i måneden arrangeres et stort marked på Domkirkeplassen. Dette er et marked med stor bredde, både med kulturinnslag, matpresentasjoner og salg av alt fra blomster til fisk og husartikler, lokalproduserte varer og fristelser - en spennende og koselig opplevelse.
Uansett om du ser etter gaveartikler til venner eller familie, eller om du selv skal fornye huset eller garderoben - i Stavanger finner du det meste.