Hotell Bergen

Størst utvalg av hotell i Bergen med prisgaranti

Det skal være enkelt og billig å bestille hotell i Bergen. Vi har samlet alle de store reisesidene så du skal få den beste prisen på hotell i Bergen. De konkurrerer om alltid å ha den beste prisen, og det kommer våre kunder tilgode. Bestill direkte med hotellet eller sammenlign og bestill det billigste. Samme rom forskjellige priser.

Vi har hotell i Bergen sentrum, hotell ved Bergen Lufthavn Flesland, hotell på Bryggen i Bergen, hoteller nær Fløibanen og mye mere.

Bergen

Bergen er en europeisk kulturhovedstad og inngangsporten til fjordNorge. Her får man alt man kan ønske seg i en fantastisk kombinasjon av natur, kultur og et spennende urbant liv året rundt. I Bergen er du nær de ekstraordinære fjordopplevelsene, enten du ønsker å dra på fjordcruise, nyte fjell- og brevandring i det majestetiske fjellandskapet, gå eller stå på ski i noe av Norges beste terreng, sykle langs den vakre fjorden eller utforske det våte element med rafting eller fiske i havet. Området er dekt med snøkledde fjell, isbreer, dype juv, og fosser. Dette fantastiske landskapet står på UNESCOs verdensarvliste. 

Resturanter & natteliv

Bergen har de siste årene blitt kjent som en internasjonal kulinarisk by, og i 2016 ble Bergen tildelt UNESCO tittelen City of Gastronomy. Og det er det gode grunner til!

I Bergen sentrum finner du alt fra bakerier og kaffebarer til fiskerestauranter, tradisjonelle restauranter, små kunstbistroer, sportsbarer og nattklubber. Her er det alt fra fastfood til kulinariske opplevelser på gourmetrestauranter. Besøk veletablerte favoritter eller nye, spennende spisesteder. I bykjernen finner du noen av landets vakreste restaurantlokaler og beste spisesteder - det er bare å velge og vrake etter lyst, smak og lommebok.

Å se og gjøre i Bergen

En spasertur gjennom bakgatene ved Bryggen i Bergen, tar deg tilbake til middelalderen, da mye av arkitekturen er bevart eller gjenreist slik det en gang det ble bygget for mange år siden. Museer, eksempelvis Hanseatiske Museum, Bryggens Museum og Theta Museum gir en dypere forståelse av historien, og hva som har betydd mest for bergensere og Norge som nasjon.
I dag er Bergen kulturell, med et stort utvalg av konserter, internasjonale festivaler og museer av alle slag. Historikeren og forfatteren Ludvig Holberg, og Norges første store landskapsmaler Johan Christian Dahl er verdensberømte artister som har påvirket kulturhistorien i Bergen.
Bergen har også fostret den verdenskjente komponisten Edvard Grieg og fiolinisten Ole Bull. Griegs hjem på Troldhaugen og Ole Bulls sommerhus på Lysøen er begge populære attraksjoner i dag, hvor du kan oppleve kunstnernes hus, bevart akkurat som da de ble bygget, og dere kan betrakte den vakre naturen som en gang inspirerte de to.
Flere musikere fra Bergen er verdensberømte, som f.eks. Kygo, Ylvis, Kings of Convenience, Sissel Kyrkjebø, Kurt Nilsen og Sondre Lerche - for å nevne noen.

Shopping

Bergen har lange tradisjoner som en handelens by. Her finner du et berikende og storslått utvalg av butikker, fra de små og spesialiserte til de store varehusene. I sentrum er det fasjonable merkevareforretninger og store kjøpesenter, samt små nisjebutikker med varer og tilbud du ikke finner andre steder. Det er faktisk få andre norske byer som har et liknende utvalg av butikker og shoppingmuligheter!
De store kjøpesentrene Kløverhuset, Galleriet og Bergen Storsenter, er verd et besøk, med mange butikker i alle kategorier og sjangere. Det finnes også et flertall av store kjøpesentre utenfor bykjernen, med over 50 motebutikker og over 160 forretninger i Laguneparken og på Lagunen Storsenter. På mange av sentrene tilbys personlig shopper, moteeksperter og profesjonelle stylister.
Ikke alle liker store kjøpesentere, så en handletur på de brosteinsbelagte handlegatene i bykjernen er et godt alternativ til de som gjerne vil nyte litt frisk luft innimellom shoppingen. Ta en spasertur i Strandgaten, Marken, Hollendergaten, Øvregaten eller Bryggen, og gjør shopping i Bergen til en opplevelse i seg selv. Gå inn i butikker du aldri har sett maken til, eller finn klær du vet ingen bekjente har i klesskapene sine.

Firmatur til Bergen

Vi skreddersyr deres firmatur til Bergen med mål og unike opplevelser. Vi samarbeider med håndplukkede hoteller, restauranter og aktivitetsarrangører. Alle samarbeidspartnere er nøye utvalgt for den optimale opplevelsen. Gå til firmaturer.no