Hotell Tallinn

Billige hotell i Tallinn for enhver smak

På hotell.no finner du hotell i Tallinn for enhver smak. Du er i gode hender når du bestiller hotell i Tallinn hos oss, da du ikke trenger å bekymre deg for om du betaler for mye for ditt hotellrom. Vi gir deg prisgaranti, som garanterer deg den beste prisen på ditt hotellopphold i Tallinn.

Tallinn

Bestill hotell i den fascinerende hansabyen Tallinn, som er Estlands hovedstad og største havneby! Byen ligger helt nord på den baltiske halvøy, 8 mil sør for Helsingfors. Når man besøker denne byen, er det lett å forelske seg fullstendig i den lune stemningen, det vakre landskapet og de hyggelige menneskene. Stemningen er enestående! Bykjernen minner om middelalderen, og det er samtidig utrolig mange spennende severdigheter, gode spisesteder, elegante restauranter og ekstraordinære bygninger å utforske. Den estiske hovedstaden regnes som én av verdens vakreste byer, og er etterhvert blitt et meget populært reisemål for bl.a. nordmenn, spesielt for weekend-turer.

Restauranter og natteliv

Det er hundrevis av caféer og restauranter i Tallinn, og det estiske kjøkkenet er primært basert på ferske og naturlige råvarer som varierer etter årstidene. Valgmulighetene er mange, enten om du søker en kaffebar - Tallinn er et paradis for kaffe-elskere, med caféer på hvert et gatehjørne, en koselig restaurant for å nyte en rolig middag med nære og kjære, eller en mer eksklusiv variant. Du får alt fra middelalderinspirert mat eller tradisjonell estisk mat, til mat fra det eksotiske eller internasjonale kjøkkenet. Her er det noe for enhver smak og lommebok!
Når det gjelder utelivet i Tallinn, er dette helt fantastisk! Utestedene og barene ligger enten midt i, elle rett utenfor gamlebyen, så her kan man enkelt spasere fra sted til sted, for å oppleve flere begivenheter! Det er utrolig mange spennende klubber, barer, coctailbarer og lounger, med ulikt klientell. Noen er for studenter, mens andre har en god blanding av feststemte mennesker fra 18 år til godt voksne, som danser sammen, og lager en utrolig god stemning! VaBank, Club Theater, Molly Malones og Manna La Roosa er populære, bare for å nevne noen.

Å se og gjøre i Tallinn

Tallinn er en liten og kompakt by, med det meste av severdigheter innen gåavstand. Det er godt å slippe å være avhengig av offentlig transport til enhver tid! Her kan du oppleve så mangt, kun ved hjelp av bena! Gamlebyen står på UNESCOs verdensarvliste, og det er det mange grunner til! Uansett om du vil utforske det romantiske Tallinn, middelalder-Tallinn, eller det trendy Tallin - alt er tilgjengelig! Kjøper du et Tallinn Card får du inngang til 40 museer og attraktive, historiske attraksjoner, du kan hoppe på en gratis sightseeing buss, gratis offentlig transport og spennende underholdningstilbud. Byen har virkelig blomstret etter krigstiden og Estlands selvstendighet. Det sies faktisk at gamlebyen har utviklet seg mer de siste ti årene enn på de siste 100 år til sammen!
Av severdigheter bør du få med deg Aleksandr Nevskij-katedralen, Toompea Loss og Olavskirken i gamlebyen, dette er virkelig vakre bygninger med rik historie. Rådhusplassen, Bymurene og Det estiske maritime museum er også verdt et besøk. Trehusbebyggelsen i bydelen Kadriog er beundringsverdig, spesielt etter de siste års restaurering.  Marinaen, Den botaniske hagen og Tallinns fjernsynstårn er populære attraksjoner for turister i alle aldere. Om du ønsker en litt mer aktiv ferie, er det både vannparker, tennisbaner, skøyteparker, golfbaner og treningssentre for å få opp pulsen og adrenalinet. Velkommen til Tallinn, her kan du velge og vrake i attraksjoner og severdigheter som passer akkurat deg og din reisegruppe!

Shopping

Shopping i Tallinn er meget gunstig, da prisene her er lave ift. mange andre europeiske storbyer. Her er det et godt utvalg av både lokale og internasjonale merkevarer til en god pris.
Folkelivstradisjonene i Tallinn er sterke - samtidig som det moderne er godt presentert. Om du ønsker ordentlige, estiske souvernirer, kjøp med deg tradisjonelt estisk håndverk som strikkevarer, keramikk, lærvarer og trevarer.  Dette er unike varer du kun får kjøpt her. Om du ønsker å gå på marked, bør den klassiske markedsplassen Keskturg oppleves. Her kjenner man pulsen, lukten og stemningen på kroppen, og i bodene får du kjøpt alt fra vesker og klær til frukt og souvernirer til en gunstig pris. Ellers er det tre flotte kjøpesentre som bør besøkes, om du ønsker alt under et tak. Stockmann, Viru Center og Tallinna Kaubamaja er alle flotte og moderne kjøpesentre, både med kjedebutikker, nisjebutikker, motebutikker og dagligvarehandel, i tillegg til spisesteder. Det er også et must å besøke de velkjente handlegatene Viru og Suur-Karja, som er fullspekket med antikviteter og brukskunst. I desember hvert år arrangeres et populært.

Firmatur til Tallinn

Vi skreddersyr deres firmatur til Tallinn med mål og unike opplevelser. Vi samarbeider med håndplukkede hoteller, restauranter og aktivitetsarrangører. Alle samarbeidspartnere er nøye utvalgt for den optimale opplevelsen. Gå til firmaturer.no