Hotell København

De beste prisene på hotell i København

Leter du etter bra og billige hotell i København så kan vi gratulere deg - vi kan garantere de beste prisen på hotell i København. Vi sammenligner tusenvis av hotelltilbud fra de største aktørene på hotell i et søk. Bestill direkte med hotellet eller sammenlign og bestill det billigste. Samme rom forskjellige priser. Vi har hotell i København for alle anledninger, om du er på vennetur, parferie eller familieferie.

København

København, eller "kongens by" er Danmarks hovedstad og ligger på østkysten av Sjælland. København er en laid back, moderne og sjarmerende storby som aldri har glemt sin historie, og er flere ganger kåret til verdens beste by å bo i. Dra på ferie hit, bo på et av de mange hotellene, og bli inspirert av den danske levemåten.

Byen har unik arkitektur, grønne lunger, flere flotte havner og strender, en utbredt sykkelkultur og en meget hyggelig lokalbefolkning. København huser en rekke universiteter og høyskoler. Byen er en fantastisk destinasjon for barnefamilier, kjærestepar og vennegjenger, da det er mye å se og gjøre her. Dansk design er verdenskjent, og det er en rekke showrooms, designerbutikker, gallerier ol. i de trange og folksomme brosteinsbelagte gatene.

Restauranter & nattliv

Gatronomien i Danmark er spennende, kulinarisk og meget velsmakende. Men det er ikke bare Michelinrestaurantene som imponerer. Luksusbistroer, Bib gourmands og de såkalte "mellomklasserestauranterne" utmerker seg også. Her finner du et bredt utvalg av alt smaksløkene kan drømme om , både i form av mat og drikke; mikrobrygget øl, gatemat, texmex, smørbrød, naturvin, de deiligste kaker og all slags snacks. Det er alt fra hipt og nyskapende til klassisk og hverdagslig. København bugner over av spisesteder, og du får alt fra burger og pizza til raw food og økologi i den danske hovedstaden.

Nattlivet i København er en sikker vinner, og tilbyr alt fra fancy nattklubber, hippe barer og diskoteker, jazzbarer og trendy cocktailbarer til små koselige bodegaer og puber. Her kan du danse natten lang, eller bare kose deg med en øl i baren.

Å se og gøre i København

Tivoli, Dyrehavsbakken, Den Lille Havfrue, København Zoo og Fristaden Christiania - dette er kun et fåtall av alle severdighetene dere bør oppleve i København. København er som skapt for livsnytere, og en drøm for storbyturister. Byen er mangfoldig, men likevel intim og lett å orientere seg i. Om dere tar dere en tur opp i Rundetårnet, et 35 meter høyt tårn med fantastisk utsikt over byen, får dere en god oversikt. Vakre Nyhavn er besøket verd, med fargerike, ærverdige hus, barer, kroer og restauranter, samt seilmaster så langt øyet kan se. Kjenn byens atmosfære, drikk skummende øl, og spis smørbrød med frikadeller eller Skagensalat. Gå på vindus-shopping eller handletur langs de brosteinsbelagte gatene på Strøget, og utforsk Norrebro med sine designerbutikker, bruktbutikker, barer og spisesteder. Det er et unikt kulturliv i København, her kan du nyte ballett, opera, festivaler, teater, utstillinger og gallerier i en by som aldri sover. Det er gode sykkelveier, men om du ønsker å oppleve flest mulig av de største severdighetene på kortest mulig tid, ta en tur med en sightseeingbuss - The Grand Tour of Copenhagen!

Shopping

Med et unikt utvalg av danske merker, internasjonale designerklær, nytenkende kjedebutikker og inspirerende interiørartikler er København shoppingby nummer én. Prisnivået varierer, og det er også nok av de kjente og kjære kjedebutikkene i denne storbyen. Her finner du små torg og sidegater, spesialbutikker og motebutikker med det ypperste innen haute couture. Strøget er hovedgaten midt i København, og er én av Europas lengste handlegater. Illum, Galleri K, Fields, Fisketorvet Shopping Center, Frederiksberg Centeret og Magasin du Nord er kjente og pupulære kjøpesentere og varehus med alle butikker og merkevarer du kan tenke deg. Fyll lommeboken, dra på shopping i "Kongens by", og kom hjem med det kuleste av klær, interiør, sko, sportsartikler, kosmetikk, vesker og eksotiske varer.

Firmatur til København

Vi skreddersyr deres firmatur til Købehavn med mål og unike opplevelser. Vi samarbeider med håndplukkede hoteller, restauranter og aktivitetsarrangører. Alle samarbeidspartnere er nøye utvalgt for den optimale opplevelsen. Gå til firmaturer.no