Hotell Paris

Billiga hotell i Paris for alle anledninger

Stort utvalg av hotell i Paris. Hotell i Paris for forretningsreiser , familieferie eller romantisk weekend. Lyst på en hyggelig hotell til en god pris? Sammenligne billige hotelltilbud i Paris, lese anmeldelser og velge det alternativet som passer best for deg.

Paris

Det er få destinasjoner som kan måle seg med den fantastiske hovedstaden i Frankrike.

"The City of Light" er verdens største, intime, og mest besøkte by, og alle dine forventninger vil bli oppfylt i denne enestående storbyen. Utforsk Paris` lange og spennende historie. Napoleon Baron Hausmann utviklet det moderne Paris, med sine lange bulevarder og vakre bygninger, brede avenyer og parker som fortsatt gjør byen unik. Det er ingenting å utsette på arkitekturen i Paris. De gamle bygningene med flotte utsmykninger, brosteinsgatene og en rekke kjente bygg er det absolutt verd å ta en titt på. Uansett om du kommer for en langhelg eller en uke, kommer du til å elske denne byen! Her får du "det lille ekstra" - et ekstra godt måltid, spennende shopping, fantastisk vin, ekstraordinær kultur og en enestående og inspirerende mangfoldighet. Her kommer du til å få ditt livs opplevelse!

Restauranter & natteliv

Gastronomien i Paris er helt fantastisk! Nyt deilig, lokal mat på én av de mange lokale caféne eller fortausrestaurantene, eller prøv en av de mange internasjonale restaurantene, flere med Michelin-stjerner. Frankrike har et av verdens mest kjente kjøkken, i tillegg til at det er et av verdens fremste vinland.

Paris har utrolig mye å by på, og forvandles fra et mekka av spisesteder og hverdagsliv til et brusende uteliv etter mørkets frembrudd. Paris er en av Europas største og viktigste metropoler, og har naturligvis et mangfoldig og yrende natteliv, med både trendy og tradisjonelle puber, diskoteker, jazzklubber og coctailbarer. Sist, men ikke minst har man de fantastiske kabaretene som byen er så kjent for – altså noe for enhver smak.

Å se og gjøre i Paris

I Paris er det et pulserende folkeliv, og det er veldig mye å oppleve, se og gjøre i denne fantastiske storbyen. Opplev litt av byens energi på paradegaten Champs-Élysées. Besøk den verdenskjente katedralen Notre Dame, den vakre Triumfbuen, Moulin Rouge, kunstmuséet Louvre og selvsagt Eiffeltårnet. For å få med dere flest mulig av severdighetene på en morsom måte, lei en klassisk 2CV-bil, med guide.   

På elven Seinen kan dere ta en inspirerende båttur og nyte det travle bylivet og severdighetene litt på avstand. Gå nedover Rue des Martyrs, hvor det yrer med lokalbefolkning og små, familiedrevne butikker som selger alt fra frukt, ost, sjokolade, kjøtt og baguetter til leker, skjerf, smykker, kunst og sko, for å nevne noe.

Shopping

De beste shoppinggatene er Avenue Montaigne, Rue du Fauborg Saint-Honore og Avenue des Champs-Elysees. De mer kresne og trendy, bør forsøke Rue Bonaparte. Paris er hjemsted for noen av mest berømte designerne og luksuriøse merkenavnene i moteindustruen, som Louis Vuitton, YSL, Chanel og Dior. Men i de store varehusene eller i de populære strøkene finner du også de tradisjonelle kjedebutikkene som passer bedre til en gjennomsnittlig lommebok. Le Bon Marcé, Galeries Lafayette, Le Carrousel du Louvre, Forum des Halles og Printemps er kjente og populære kjøpesentere som bør oppleves.

Firmatur til Paris

Vi skreddersyr deres firmatur til Oslo med mål og unike opplevelser. Vi samarbeider med håndplukkede hoteller, restauranter og aktivitetsarrangører. Alle samarbeidspartnere er nøye utvalgt for den optimale opplevelsen. Gå til firmaturer.no