Hotell Tromsø

Tromsø hotell i alle prisklasser

Vi hjelper deg gjerne med å finne hotell i Tromsø i alle prisklasser. Ikke betal for mye, med vår prisgaranti garanterer vi at du alltid får den beste prisen på hotell i Tromsø. Bestill direkte med hotellet eller sammenlign og bestill det billigste. Samme rom forskjellige priser.

Tromsø

I vakre Tromsø, som er Nordnorges største by, og Norges 9. største kommune, er det både et yrende folkeliv, vakker og enestående natur, gode spisesteder og mange spennende severdigheter. Kultur og natur går hånd i hånd i Nordnorges hovedstad. Her er det mye spennende å gjøre for både store og små, Tromsø er en perfekt destinasjon både for familien, par og venner. Byen er eksotisk og fenomenal, her kan du skape et polareventyr du sent vil glemme.

Restauranter og natteliv

Det er et stort utvalg av spisesteder i Tromsø, da mennesker fra over hundre nasjoner har bosatt seg her. Byen er en studentby, og det er mange små og koselige lokale caféer og kaffehus hvor du får deilig lunch eller småretter servert.
Om du skal ut og spise middag, kan du nyte alt fra lokale retter, til den beste gourmetmaten du kan tenke deg. Det er flere sushisteder i Tromsø, samt restauranter som serverer indisk mat, tapas, thaimat, meksikansk mat osv., i tillegg til de lokale stedene som serverer kun nordnorsk, kortreist mat. Det er selvfølgelig også kjente kjede-restauranter som Egon mm. Ønsker man et yrende natteliv, er Tromsø et godt valg! Her er det mange festglade mennesker som koser seg på byens mange dansegulv. Både studenter, voksne og godt voksne liker å nyte Tromsøs mange spennende klubber og barer. Tromsø har siden 70-tallet vært kjent som en utelivsby, og de mange utestedene har plass til til sammen rundt 20 000,- mennesker. Byen er veldig kompakt, så de fleste utestedene ligger i gåavstand fra hverandre, mange langs Storgata. Prøv Ølhallen som er Tromsøs eldste pub (åpnet 29.02.1928). Skarven Pub er populær, og Blå Rock har mange spennende øltyper, samt rockemusikk og burgerservering. Det legendariske utelivet i Tromsø har noe for enhver smak og lommebok, her er det virkelig noe å tilby for alle og enhver.

Å se og gjøre i Tromsø

Nyt de mektige fjellene, dra på hundesledesafari, reinsdyrsafari eller en topptur for å se den vakre naturen, og kanskje dere er så heldige og ser nordlyset? Utforsk havet; hvalsafari, fiske, rib eller hva med et VIP-cruise med en førsteklasses yacht? Utvalget er stort! Det er også mange innendørsaktiviteter i Tromsø; mange museer, Polaria, bli med fjellheisen for en deilig lunch og en ekstraordinær utsikt, og hvorfor ikke dra innom den guddommelige Ishavskatedralen? Det er et unikt kulturliv i Nordens Paris, teatre spilles på nordnorsk, og symfoniorkestre holder konserter på utradisjonelle steder, i tilleg til at det arrangeres et mangfold av festivaler her året rundt.
For en pust i bakken etter en aktiv dag, ligger Nordens beste rekreasjonssenter i Tromsø.
Enten du vil ha en rolig dag på museum, eller utfordrede deg selv gjennom en krevende topptur - Tromsø er stedet hvor du får i både pose og sekk!

Shopping

I Tromsø er det flere gode shoppingmuligheter. Det er flere kjedebutikker og nisjebutikker i sentrum, men også to store kjøpesentre som bør utforskes, nemlig Nerstranda og Jekta. Her er det mange spennende butikker, både spesialbutikker og de vanlige kjedebutikkene, i tillegg til restauranter og ceféer. Det er også koselig å gå en tur innom Tromsø kunstforening eller Profil Glassdesign, her er det mye vakker kunst.

Firmatur til Tromsø

Vi skreddersyr deres firmatur til Tromsø med mål og unike opplevelser. Vi samarbeider med håndplukkede hoteller, restauranter og aktivitetsarrangører. Alle samarbeidspartnere er nøye utvalgt for den optimale opplevelsen. Gå til firmaturer.no