Hotell Kristiansand

Vi finner de beste prisene på hotell i Kristansand

Hos oss betaler du ikke mer enn du skal for hotell i Kristiansand. Vi har samlet alle de store reisesidene i et søk som gjør at de konkurrerer om å gi deg den beste prisen på hotell. Vi gir deg prisgaranti på hotell i Kristiansand. Bestill direkte med hotellet eller sammenlign og bestill det billigste. Samme rom forskjellige priser.

Populære hotell ved Dyreparken i Kristiansand

Kristiansand

Sørlandets hovedstad, Kristiansand er en fantastisk destinasjon, her kan du booke et passende hotell, enten om du reiser alene, med venner, firmaet eller familien. Det er mange spennende aktiviteter og opplevelser for enhver smak - året rundt! Dyreparken med Abra Havn, Kaptein Sabeltann, Kardemomme By og Hakkebakkeskogen er kanskje det folk flest forbinder med Kristiansand, men i denne enestående sørlandsidyllen finner du også badeland, lekeparker, muséer og skjærgårdsliv med båter, bading, bystrand og vannaktiviteter. 

Restauranter og natteliv

Kristiansand har et godt utvalg av spennende, tradisjonelle og kulinariske utesteder, enten om du skal spise eller bare nyte noe godt i glasset. Gå langs Fiskebrygga, nyt deilig sjømat på restaurantene, eller kjøp med deg en pose reker. Det er alt fra små, lokale og sesongåpne restauranter og caféer, til store internasjonale restauranter, med mat fra alle verdens kjøkken. Om man vil utforske nattelivet, dra til  Tollbodgaten som er ”pubgaten” i Kristiansand, der finner du forskjellige barer og puber, noe for enhver smak. 

Å se og gjøre i Kristiansand

I Kristiansand er det mye å ta seg til, vår som sommer, høst som vinter. Det er et fantastisk utvalg av konserter, festivaler, teater og et mylder av spennende arrangementer.

Opplev kunst, utstillinger, forestillinger, og ekstraordinær arkitektur på Kilden Teater og Konserthus og besøk kunstmuséer og gallerier. På bystranden kan man nyte late dager, kanskje med noe kaldt å drikke og en matbit på de mange koselige spisestedene i nærheten.  Besøk Aquarama rett ved siden av bystranden; et komplett anlegg med badeland, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og ulike tilbud innen folkehelse.
Dra til den flotte klatreparken, "Høyt og Lavt", og utfordre deg selv i 8 ulike løyper, 122 apparater i trærne og én av Norges råeste zip-liner.

Shopping

I denne flotte sørlandsbyen har du alle shoppingmuligheter du kan ønske deg. Det er også ulike markeder i Kristiansand; alt fra mat- og fiskemarkeder på Fiskebrygga til bymarkedet i Posebyen. Da Kristiansand er en såpass stor by, er det selvsagt også flere kjøpesentere her; Sørlandssenteret, Sandens kjøpesenter og AMFI Vågsbygd. På fine sommerdager er det kanskje ikke så interessant å gå inne på et varmt kjøpesenter, så ta heller turen til Markens, en gågate i enden av det store torget i sentrum, like ved havnen. Her finner du alt fra kjedebutikker, til spesialbutikker og - forretninger som Della Donna Vintage & Second Hand.