Hotell Bodø

Alltid lave priser på hotell i Bodø

Vi garanterer du alltid for lave priser på hotell i Bodø. Ikke bruk mer penger enn nødvendig! Sammenlign tilbud og bestill hotell i Bodø i dag. Bestill direkte med hotellet eller sammenlign og bestill det billigste. Samme rom forskjellige priser.

Bodø

Bo på et flott hotell i vakre Bodø! Det er hyppige avganger til og fra Bodø lufthavn, i tillegg til et godt busstilbud, samt at Bodø er det nordligste endepunktet for Den norske jernbanen. Bodø er kanskje mest kjent for Saltstraumen, men det er så mye mer å se og gjøre i denne fantastiske, nordnorske byen! Bodø er en levende, moderne og spennende by med et mangfold av urbane opplevelser. Naturen viser seg virkelig fra sin beste side i Bodø, som er Nordlands største by og kommune målt i antall innbyggere. Her er det høye fjelltopper, brusende hav, deilige sandstrender, og et forrykende kulturtilbud - noe for enhver smak og alder. Om dagen kan man nyte et fantastisk vinterlys, og om natten danser nordlyset over fjorden og fjellene. Besøk Nordlands kulturhovedstad, og nyt opplevelser og inntrykk du aldri har erfart tidligere!

Restauranter og natteliv

Det er et spennende utvalg av caféer, restauranter, vertshus og utesteder i Bodø. Det er mange kaffebarer, hvor du får svart gull i alle slags varianter. Det franske kjøkkenet er godt representert på restaurantene, i tillegg til de lokale spisestedene med kortreist mat, fantastisk sjømat og generelt gode, nordnorske råvarer. Løvold er et godt eksempel på et sted hvor du får servert god, lokal mat, hvor lokalbefolkningen har spist kjøttkaker med ertestuing i generasjoner. Den deilige Møsbrømlefsa bør nytes, det er et lunt overflødighetshorn av en lefse som serveres flere steder. Det er ellers elegante og ambisiøse restauranter her, hvor både internasjonale og lokale retter står på menyen - dog til en litt høyere pris. Om du ønsker å oppleve nattelivet i den fantastiske nordnorske byen, er det også et mangfold av steder å oppleve. Her har du en eldre, brun pub hvor det voksne klientellet ofte nyter god drikke utover nettene; Nordlænningen er én av byens eldste puber. Ellers er det flere nattklubber og utesteder, utforsk Dama Di, G Nattklubb, Topp 13 og Sydøst Restaurant og bar. Stedene har ulike konsepter, og ulike målgrupper, dermed er det enkelt å få seg et favorittsted her, eller dra forskjellige steder etter humør og konsept. 

Å se og gjøre i Bodø

Om du har Bodø som base, har du virkelig et godt utgangspunkt for mange spennende, lærerike og interessante opplevelser og begivenheter! Utfordre deg selv med tindebestigning i Børvasstindan, padle kajakk under midnattssolen eller nordlyset, dra å båttur langs den vidunderlige skjærgården eller opplev verdens sterkeste malstrøm - Saltstraumen, som kanskje er Bodøs sterkeste varemerke. Det er også muligheter for dykking og grottevandring. Ta deg en tur, enten til fots eller med ski på bena i den mektige Bodømarka, eller speid etter havørn - verdens største tetthet av havørn er nemlig i Bodø. På Kjerringøy, kjent fra Knut Hamsuns romaner, kan du besøke norskekystens best bevarte handelssted, med vakker arkitektur fra 1800-tallet. Ønsker du å se den storslåtte naturen litt på avstand - ta hurtigbåt langs Vestfjorden fra Bodø til Lofoten, og se de mektige fjellene, nyt den friske luften og de sjarmerende havnene langs kysten. Om du er opptatt av kultur, er du også på rett sted. Da Bodø er én av landets raskest voksende byer, er det mye å ta seg til, både for store og små. Det er flere konserter i byparken, da byen har et generelt stort musikkmiljø. Her oppdages det musikalske talenter, både på lokalt, nasjonalt og internasjonalt miljø. Parkenfestivalen og Nordland Musikkfestuke tiltrekker seg tusenvis av mennesker hver sommer. Konserthuset Stormen er Bodøs nye og stolte praktbygg, og en konsert her vil gi deg minner for livet, da akustikken er helt enestående. Om du er opptatt av mer håndfast kunst, er det et godt utvalg av lokale kunstnere, glassblåsere, keramikere og smykkedesignere i byen. Om du vil lære mer om området og lokale begivenheter - besøk et av de flotte muséene. Vi anbefaler Hamsundsenteret, Nordlandsmuséet og Norsk Luftfartsmuseum. Nyholmen Skandse anbefales for de historieinteresserte - her er det bl.a. en 200 år gammel mur med kanoner som har senket flere britiske skip som kom for å stjele kornlagre.
Reiser du til Bodø med familien anbefaler vi et besøk til Løp gård, som er en ærverdig embetsmannsgård hvor de tilbyr omvisning, lek, rebus og familieforestillinger m.m.

Shopping

Det er mange gode shoppingmuligheter i Bodø og omegn, både store shoppingsentre og små, lokale nisjebutikker. I denne byen finner du alt hva hjertet begjærer! Av kjøpesentre er de største City Nord og Koch Kjøpesenter. City Nord er Nordlands største kjøpesenter med over 75 butikker, med gratis parkering for de besøkende, og et godt vareutvalg innen bygg, interiør, helse, velvære, klær, sko, smykker og sport/underholdning, i tillegg til flere spisesteder. Koch Kjøpesenter har også noe for enhver smak og lommebok, med litt i underkant av 50 butikker og spisesteder. Senteret ligger midt i sentrum, i Glasshuset nedenfor Torget i Storgata. Om du vil unngå de store sentrene, er det også mulig å handle i handlegatene; Storgata, Sjøgata og Stormyra er gater med mange kjente butikker, både kjedebutikker og nisjebutikker.