Hotell Barcelona

Leter du etter et hotell i Barcelona? 

Vi har samlet Barcelonas hotell i et søk. Barcelona kan tilby både strand- og storbyferie, så det skal ikke være vanskelig å få hele reisefølget tilfreds.

Barcelona

Flyplassen i Barcelona ligger 16 km syd for sentrum og du kommer deg enkelt til/fra flyplassen med bil, buss og tog. Reisen fra flyplassen tar mellom 18-35 minutter, alt ettersom hvilken transport du velger. Raskest er tog.
 
Dette er en storby som har alt av severdigheter, aktiviteter og opplevelser, og passer fint for både weekend- og ukesopphold. Her er alt fra verdenskjente museum til store fotballkamper. Hvorfor ikke ta en hyggelig piknik i parken til lunsj, og fortsette dagen med shopping eller bading på sandstrendene.
Bli med på guidede turer rundt i Barcelona, eller orienter dere rundt på egenhånd. Mulighetene er mange!

Restauranter og natteliv

Det kan være smart å gjøre research før man reiser, dersom man ønsker å skille klinten fra hveten, for å få de store matopplevelsene.
 
Hvis dere ønsker å spise langs havet er Port Olympic en fin havn med et variert utvalg av restauranter og barer. Her vil dere kunne beundre havet, havnen og luksusbåtene som ligger fortøyd.
Hofmann er blant restaurantene i byen som kan skryte av en Michelin-stjerne - her serveres gourmetmat av ypperste klasse. Barcelona har også gode sushi-steder og man bør absolutt sette av en kveld til ordentlig spansk tapas.
 
Nyt utsikten over hele Barcelona fra nattklubben Mirabé - del forfriskende drinker mens solen går ned for dagen.

Se og gjøre

I Barcelona er det et hav av severdigheter, shopping, restauranter og flere storslåtte byggverk som bør oppleves. Ta en gå tur nedover hovedgaten Las Ramblas, der finner du utendørs markeder, salgsboder, gatemusikanter som underholder, og liv fra tidlig morgen, til sen kveld. Gjør dere gjerne kjent i byen ved å leie hver deres Segway.
 
Se Antoni Gaudis stolthet, La Sagrada Familia. Denne kirken har en helt spesiell og imponerende arkitektur. Videre bør også Katedralen i Barcelona fra 1298, sees. Katedralen er sammensatt av ulike stiler fra både det gotiske og fra barokken. Hvis dette gir mersmak og dere ønsker å se mer arkitektur, hvor ikke booke en guidet tur hos 'Barcelona Architecture Walks', som er ledet av arkitekter?
Ta også turen innom Picasso-museet og Salvador Dali-museet.
 
Barcelona har til sammen 7 sandstrender, hvor man kan ta et avbrekk fra travle handlegater og bare nyte soltimene i vannkanten. Den mest kjente er La Barceloneta, her er det populært med vannsport som vind- og kitesurfing.
 
For sportsinteresserte kan man alltids dra med hele vennegjengen eller familien i anledning fotballkamp. Det vil uten tvil bli en spektakulær kveld og fantastisk stemning på FC Barcelona's Camp Nou Stadion.

Shopping

Las Ramblas er byens mest folksomme og fargerike gate. Raval, Ribera og det "the Gothic Quarter" er gatene hvor de tradisjonelle og moderne butikkene møter kultur - her finner man alt fra spansk design, second hand og retro. Modernista Barcelona er en av byens landemerker og her vil du finne de mest uvanlige butikkene. Barcelona er en by med detaljhandel av toppkvalitet, du finner hele verdens ledende merker, de siste trendene og mote som passer for enhver lommebok.
 
Det er ikke bare klær de er flinke på i Barcelona, hva med å smake på et utvalg sjokolade med uvanlige smaker i Xocoa? Eller handle inn litt vin, skinke og gode oster til kveldskosen hos Bodega Bonavista.

Firmatur til Barcelona

Vi skreddersyr deres firmatur til Barcelona med mål og unike opplevelser. Vi samarbeider med håndplukkede hoteller, restauranter og aktivitetsarrangører. Alle samarbeidspartnere er nøye utvalgt for den optimale opplevelsen. Gå til firmaturer.no