Hotell Oslo

Hotell i Oslo med prisgaranti

Sammenligner priser på hotell i Oslo fra de største aktørene i et raskt og enkelt søk. Du finner hotell i Oslo som passer for lommebøker i alle størrelser. Få de beste hotelltilbudene for den laveste prisen - garantert. Vårt store utvalg og gunstige priser på hotell i Oslo, gjør det enkelt for deg å finne et hotellrom som passer akkurat dine behov.Bestill direkte med hotellet eller sammenlign og bestill det billigste. Samme rom forskjellige priser.

Velg mellom hotell i Oslo Sentrum,  hotell på Gardermoen, hotell på Fornebu og ved Telenor Arena. Populære områder i Oslo sentrum er f.eks hotell på Grünerløkka, hotell på Karl Johan og hotell på Akerbrygge. Oslo har et stort utvalg av hotell, leiligheter, pensjonat, Bed & Breakfast og vandrerhjem.

Oslo

Oslo er Norges hovedstad, tidligere Christiania, en pulserende by og en perfekt kombinasjon av asfalt og parker. Byen har mange severdigheter som er verdt å besøke og på noen dager rekker man innom det meste. Man kommer seg enkelt frem med kollektivtrafikk - busser, trikk og t-bane går hyppig fra tidlig morgen til sen kveld. Hvis været tillater det vil et godt alternativ være å gå fra A-B, eller lei en bysykkel for den lokale opplevelsen. Fra Øst til Vest er det spennende restaurantutvalg, gode shopping muligheter og kulturopplevelser på rekke og rad.

Restauranter og natteliv

Restaurantutvalget er bredt og serverer deg retter fra alle verdenshjørner. Velg mellom restauranter med Michelin-stjerner som Maaemo og Statholdergården. Nyt et deilig måltid med utsikt over Oslo på Ekeberg-restauranten. Spis lunsj i dagssolen på Aker Brygge og flytt dere over til Tjuvholmen med dens restauranter for kveldssolen - kan det bli mer idyllisk? På Grønland finner man mat med godt krydder, gode indiske og masse av kulturinntrykk. La dansefoten bevege seg i trendy nattklubber eller kos dere på hyggelige puber -

Se og gjøre

Start oppholdet med å gå strake veien fra togstasjon og til Det Kongelige Slott, det ligger nemlig midt i byen, på toppen av Oslos hovedgate. Hvis du ikke har vært i Oslo før, kan du enkelt oppleve flere severdigheter ved å ta en 'hop-on, hop-off'-buss. Denne bussturen tar deg blant annet til Nobel Fredssenter, Akershus festning, Vigelandsparken hvor blant annet den verdenskjente Sinnataggen er å finne, og en rekke andre skulpturer. Dette er også en flott plass med stort grøntområde hvor en avslappende formiddag med piknik vil være perfekt. Videre går turen videre mot blant annet Det Norske Folkemuseum og Kontiki museet.

Når temperaturen stiger i sommermånedene kan Oslo friste med to bystrender i sentrumsområdet. Den ene ligger ute på Sørenga, den andre ligger forbi Aker Brygge og ytterst mot Tjuvholmen. Her finner du også Astrup Fearnley museet, et samtidsmuseum med stadig nye utstillinger. Om du ønsker å bo i dette området vil vi absolutt anbefale The Theif.

Hvis du besøker Oslo på vinterhalvåret og ønsker en langrenns tur så er Holmenkollen den perfekte destinasjonen, her finner du også Oslos hoppbakke og fine skiløyper.

Østkanten tilbyr mye kultur. Grønland som ligger ganske sentrumsnært tilbyr flere butikker med rikelig utvalg av utenlandske matvarer. På Tøyen du kan besøke en hyggelig botanisk hage eller ta turen innom Munch-museet, hvor maleriene til den anerkjente Edvard Munch stilles ut.

Shopping

I Karl-Johan er det shopping muligheter for alle og enhver. Det finnes alt fra luksusbutikker til rimeligere kjedebutikker og kjøpesenteret Steen og Strøm. I underetasjen på Steen og Strøm finnes det også en 'Food Court' hvor det serveres alt fra deilige supper, burritos og sushi.

I sentrum, med enkel tilgang til tog- og busstasjon er det to sentre med et godt utvalg butikker, det største av disse er Oslo City og deretter kommer Byporten. Her kan man enkelt shoppe ved ankomst, eller gjøre siste innsats før man forlater hovedstaden.

På populære Grünerløkka er det perfekt for skattejakt i bruktbutikker - for her finnes det mange. Oppover hovedgatene Thorvald Meyers Gate og Markveien ligger det en miks av noen kjedebutikker og mindre selvstendige butikker, med alt fra klær, interiør og vintage.

På Oslos vestkant finner vi handlegaten Bogstadveien - la kredittkortet jobbe seg varmt fra toppen av Majorstuen og hele veien til slottet, i butikker som Zara, Riccovero, Moods of Norway, Acne, Brandy Mellville, Cubus, H&M og mange flere.

Firmatur til Oslo

Vi skreddersyr deres firmatur til Oslo med mål og unike opplevelser. Vi samarbeider med håndplukkede hoteller, restauranter og aktivitetsarrangører. Alle samarbeidspartnere er nøye utvalgt for den optimale opplevelsen. Gå til firmaturer.no