Hotell Gøteborg

Book hotell i Gøteborg

Når du booker hotell i Gøteborg, så garanterer vi deg at du får den beste prisen hos oss. Vi gir deg nemlig prisgaranti på alle hotell i Gøteborg. Vi har hotell i Gøteborg for alle lommebøker, så gjør et søk - du vil finne et favoritthotell som passer akkurat deg og dine! Bestill direkte med hotellet eller sammenlign og bestill det billigste. Samme rom forskjellige priser.

Populære hotell i Gøteborg: Clarion Hotel Post, Gothia Towers, Scandic Europa, Hotel Opera Gøteborg og Radisson Blu Hotel Gøteborg

Gøteborg

Book et hotell i Gøteborg! Gøteborg er Sveriges nest største by og har et aktivitetstilbud, restaurantutvalg og shoppingmuligheter som tilfredsstiller alle og enhver. Til storby å være, finner man flotte grøntarealer fordelt på parker og en botanisk hage - her er det mange muligheter.
Ønsker du å dra til en by med spennende historie, familievennlige attraksjoner og fasiliteter, inspirerende butikker, verdenskjent kjøkken og trendy barer, er Gøteborg en perfekt destinasjon! Koselige, brosteinsbelagte gater, innbydende spisesteder, flotte hoteller - i Gøteborg har du alt!

Restauranter og uteliv

Gøteborg har et mekka av gode spisesteder, mange Michelin-restauranter, og et trendy matmiljø. Her er det alt fra koselige gatacaféer til spisesteder med raw food, tradisjonelle restauranter, fiskerestauranter, trendy kaffebarer, og lokal, kortreist mat - mangfoldet er stort, med mat fra alle verdenshjørner. Av gode alternativer, kan vi nevne Magazzino som har fantastisk, italiensk mat. Ellers er Toso et meget godt alternativ, som serverer fantastisk asiatisk mat, og flere år er blitt kåret til Gøteborgs beste restaurant av Mix Megapols. Hos Pinchos, som foreløpig har fire restauranter i Gøtborg, tilbyr de alt fra spanske quesadillas til asiatiske dumplings, ungarsk plankestek og fransk crème brûlée. For å ha størst mulig utvalg av smaker og retter, serveres rettene i tapasform. Sist, men ikke minst anbefaler vi Miss Sophie, som helgriller kjøtt og fisk på roterende grillspidd over åpne flammer, som gjør kjøttet mørt og saftig, med en sprø overflate og god smak. På kveldstid er det et stort utvalg av utesteder, barer, nattklubber og diskoteker for enhver smak, én av hovedgatene, Avenyn våkner virkelig til liv. Der er det mange muligheter til å gå på klubber i flere etasjer med dansegulv og barer. Foretrekker du et mer selskapelig miljø, kan du ta turen til Vasastan, Magasins eller Linnégatan. Når det kommer til levende musikk, er det også et godt utvalg av steder å besøke. Sticky Fingers har rocke- og popband som opptrer flere kvelder i uken, mens Nefertiti tilbyr et bredt utvalg av blant annet jazzkonserter.

Å se og gjøre i Gøteborg

Se en rekke nordiske kunstverk på Konstmuseet, som har håvet inn hele tre stjerner i Michelins Green Guide. Med et rikt kulturliv er det stadig spennende utstillinger, konserter og teater her, og det er her den ledende nordiske filmfestivalen går av stabelen årlig. Besøk fantastiske Gothenburg Opera House, eller reis med båt nedover kanalene for en historisk opplevelse. Beliggende ved en fantastisk skjærgård, er en dagstur på havet med fersk sjømat og noe godt i glasset en idyllisk opplevelse. Eller dra ut på havet i en RIB for fart og spenning! For litt lek og more kan man utfordre seg selv i "fangene på fortet" i et unikt miljø. Og ikke glem den ekstraordinære fornøyelsesparken Liseberg, som er åpen året rundt med sesongbaserte attraksjoner og markeder, i tillegg til karusellene og restaurantene. Gøteborg Casino Cosmopol er en spennende opplevelse for de over 20 år, her kan du velge mellom 42 spillbord og 324 spilleautomater, i tillegg til spisesteder og barer.

Shopping

Shoppingen i Gøteborg er en behagelig opplevelse! Først og fremst har Gøteborg de store kjøpesentrene Norstan, Frölunda Torg og Kompassen, samt den eksklusive Nordiska Kompaniet. Drar du til Gøteborg når kursen er god, kan du spare inn en god del kroner. Om du ønsker å gå i handlegater istedefor på de store kjøpesentrene, kan du utforske Avenyn og Östre Hamngatan, samt Torggatan, Fradsgatan, Korsgatan, Kungsgatan og Vallgatan. Her finner du kjente butikker som TopShop, Weekday, Cheep Monday, Monki, Acne Studio, Nudie og kjedebutikker som Zara, H&M, Mango og Bianco-  alt innenfor et lite område. Om du søker litt mer avslappende småbyatmosfære, dra til Gøteborgs eldre bydel Haga, med brosteinsbelagt gågate med antikvitetsbutikker, bruktbutikker og markeder, i tillegg til koselige caféer. I denne shoppingbyen er det enkelt å gjøre kupp, både når det gjelder klær, vesker, sko og designvarer året rundt! Når du er ferdig med å shoppe, kan du ta deg et glass champange på den intime og hyggelige restauranten SoHo som ligger i hjertet av byen.

Firmatur til Gøteborg

Vi skreddersyr deres firmatur til Gøteborg med mål og unike opplevelser. Vi samarbeider med håndplukkede hoteller, restauranter og aktivitetsarrangører. Alle samarbeidspartnere er nøye utvalgt for den optimale opplevelsen. Gå til firmaturer.no