Unn deg hotellopphold i Amsterdam!

Hotell i Amsterdam i alle fasonger og prisklasser. Bestiller du ett hotell i Amsterdam får du oppleve en storby med puls og muligheter, kombinert med sjarmen og atmosfæren til en idyllisk småby.

Amsterdam

Kjent for sine mange kanaler, tulipaner, vindmøller, museer i verdensklasse, livlig natteliv og hyggelig sykkelkultur - denne byen leverer opplevelser fra øverste hylle.  

Den nærmeste flyplassen, Schiphol, er en stor internasjonal flyplass og et knutepunkt for mange flyvninger. Kun et kvarter unna med kollektivtrafikk står man på sentralstasjonen i Amsterdam. Kan det bli enklere?

Det er mange sider til denne byen. Amsterdam er godt kjent for sin liberale politikk og det velkjente området Red Light District, men det skal sies at det er vanvittig mye mer som foregår her, og byen har virkelig noe som passer for alle og enhver.

Restauranter og natteliv

Amsterdam kan tilfredsstille enhver appetitt. Velg mellom alt fra tradisjonelle nederlandske retter til vegetarianske restauranter, restauranter som spiller på den romantiske atmosfæren og serveringssteder som er på Michelin-guiden.

Om ønsket er god utsikt over byen kombinert med god mat og drikke,  finnes det flere aktuelle alternativer - Canvas er en av disse, takterrassen har nemlig 360 graders utsikt over Amstel-elven og sentrum. Dersom man har lyst på matopplevelser utenom det vanlige kan man ha middag i en tradisjonell nederlandsk vindmølle, spise lokalprodusert mat i et drivhus eller bli med på en tretimers togtur  gjennom flere nærliggende byer mens du fristes med retter fra en gourmet-meny.

Kjent for sitt pulserende uteliv kan man velge å dra på klubber og holde på ut i de sene nattetimer, eller man kan finne lune brune puber med hyggelig atmosfære.

Se og gjøre

Orienter dere rundt i byen på Segway, eller lei en sykkel og smelt inn i byen med lokalbefolkningen. Spis frokost, lunsj eller middag mens dere seiler nedover Amsterdam sine mange kanaler. For et kulturelt påfyll bør man absolutt dra innom flere av de verdenskjente museene og galleriene som er spredt rundt i byen; Hva med Anne Frank House? Rijksmuseumet? Van Gogh Museum? Mulighetene er både mange og spennende.

Kulturlivet er stort og flere musikkfestivaler holdes årlig i byen, det går ofte i elektronisk musikk, 'dance' og 'house' med både verdenskjente DJ's og mindre kjente artister. Her gjelder det å fikse seg billetter.

Amsterdam er en gøyal by å utforske og i tillegg til den kulturelle delen er shoppingmulighetene fantastiske.Hvi s man reiser sammen med barn kan det være morsomt å ta de med på NEMOC Science Museum, her kan de leke og lære samtidig. Madame Tussauds er alltid en slager og denne er intet unntak. For en aktiv dag utendørs så kan vi trekke frem morsomme påfunn som "Bubble Footbal", Lasertag, og badeanlegg som har inn- og utendørsbassengområder.

Shopping

I området som heter 'De Negen Straatjes' er det ni smågater som tilbyr nisjebutikker, bruktbutikker og sjarmerende småforhandlere. Om det er de store designbutikkene som står på ønskelisten, bør turen gå til Kvalerstraat.
Det finnes mange ulike shoppingområder, hver med sin særegne karakter. Ta en runde mellom ulike markeder og unn deg selv suvenirer, organiske produkter, vintage og alt slags interessante små ting.

Firmatur til Amsterdam

Vi skreddersyr deres firmatur til Amsterdam med mål og unike opplevelser. Vi samarbeider med håndplukkede hoteller, restauranter og aktivitetsarrangører. Alle samarbeidspartnere er nøye utvalgt for den optimale opplevelsen. Gå til firmaturer.no