Hotell Lillehammer 

Størst utvalg av hotell i Lillehammer

Book hotell i Lillehammer med vår prisgaranti. Vi har noe for alle lommebøker i Lillehammer. Bestill direkte med hotellet eller sammenlign og bestill det billigste. Samme rom forskjellige priser.

Lillehammer

Lillehammer er en fantastisk by - og et eldorado for barnefamilier og naturelskere. Uansett årstid, Lillehammer byr på fantastiske opplevelser året rundt. Her er det fantastiske overnattingsmuligheter, ekstraordinære naturopplevelser, flere fornøyelsesparker, kulinariske spisesteder, idylliske kulturopplevelser og spennende, norsk historie. Lillehammer er i tillegg et "Winter Wonderland", med hele fem kjente og kjære skidestinasjoner. Velkommen til OL-byen - i Lillehammer er hver dag et eventyr!

Restauranter og natteliv

Lillehammer har et godt utvalg av spisesteder og serveringssteder, enten du er ute etter en deilig lunch, en kaffe latte, en bedre middag eller en kveld på byen. Både lokale, kortreiste og internasjonale mattradisjoner er godt representert her. "Dudeburger" er stedet hvor du får modernisert utgave av gatekjøkkenmat, og spesialitetene er hamburgere og ekte, italiensk pizza. "Bryggerikjelleren" er kjent for å ha byens beste a la carte-meny, og holder til i en ølkjeller fra år 1855. Gaiastova er velkjent for enkle lunchretter, og afterski om vinteren. Besøk "Heim Gastropub", og spis deilig mat med et rustikt preg, og prøv en av de 120 ulike ølsortene fra både kjente og mindre kjente mikrobryggerier. Ta turen til "Hvelvet" beliggende i det tidligere Norges Bank-bygget midt i Lillehammer. Her er det konkurransedyktige priser og et stort utvalg av mat leget helt fra bunnen av. Midt i hjertet av Lillehammer ligger Nikkers - de tilbyr en god kombinasjon av en moderne restaurant, bar og sportsbar med nattklubb i helgene. Prøv også 1847 Brenneriet - restaurant på dagtid og nattklubb på kvelden, med plass til ca. 1000 gjester.

Se og gjøre 

I Lillehammer er det umulig å kjede seg, det er et stort utvalg av aktiviteter for store og små. Liker du natur og friluftsliv, kan vi nevne downhill- og sykkelparker, rafting, rideturer, jakt og fiske, kano og kajakk, vandring, sykkelturer, hundekjøring, kjelke og bob, klatring, elgsafari, golf, alpint, snowboard og langrenn. Er du mer av den avslappede typen - Skeikampen Spa og Karlsvogna Fjellbad er velværesentre med fantastiske behandlinger. For småbarnsfamilier er fornøyelsesparkene Lilleputthammer, Barnas Gård og Hunderfossen familiepark midt i blinken. Liker du kultur - opplev Sigrid Undsets hjem Bjerkebæk, Bjørnstjerne Bjørnssons hjem Aulestad, Lillehammer kunstmuseum, Lysgårdsbakkene Hoppanlegg, Maihaugen, Norges Olympiske Museum eller Norsk vegmuseum, for å nevne noe.

Shopping

Den sjarmerende trehusbebyggelsen i Lillehammer, skaper en spesiell shoppingopplevelse i de koselige handlegatene. Det er både kjedebutikker, spesialforretninger, caféer og atelier som tilbyr noe for alle og enhver. Er det dårlig vær, eller du liker å ha "alt på et sted", kan du besøke kjøpesenteret Strandtorget med sine mer enn 60 butikker og spisesteder.