Hotell Praha

Vi har det største utvalget på hotell i Praha

Vi har det største utvalget av hotell i Praha, alle med prisgaranti. Du er i trygge hender, du slipper å betale for mye for ditt hotellopphold. Praha har hoteller i alle prisklasser, og du finner garantert en favoritt for ditt opphold i Praha her hos oss!

Praha

Bestill hotell i Tjekkias hovedstad, Praha! Praha har en meget spennende historie, og den godt bevarte, eldre bebyggelsen er en av grunnene til at byen er oppført på UNESCOs liste over verneverdige områder. Det er mange spennende markeder i byen, gode shoppingmuligheter, lekre slott og museer, samt et pulserende uteliv. Praha er i tillegg en av de største festivalbyene i Europa, dette er en meget allsidig by med noe for enhver smak, enhver lommebok og alle alderstrinn!

Restauranter og natteliv

Praha er kanskje ikke kjent for å ha det mest spennende kjøkkenet, men det er allikevel mange nye og moderne restauranter i "Den gylne byen". Disse ligger ofte i de gamle, slitte kjellerne, men dette er litt av sjarmen. Når det kommer til puber, er dette mer typisk Praha - allerede i 1853 var det over 30 puber med ølservering i byen. Mye av kulturen i Praha assosieres med øl, bryggerier, restauranter og puber. Det er lurt å forhøre seg med lokalbefolkningen for å få tips til de beste stedene å bestille god og førsteklasses mat og drikke. Den typiske tsjekkiske maten minner om tysk, polsk og ungarsk mat. Rettene inneholder som oftest stekt eller grillet gris, evt. fisk, med melboller, poteter, ris og saus - smakfullt og mettende. Men det er selvsagt også mange internasjonale spisesteder i Praha, med alt fra kinesisk mat, til koreanske-, kantonesiske-, italienske-, koreanske-, balkanske- og amerikanske retter. De fleste rettene passer godt med en god, tradisjonell tsjekkisk øl. De mest populære ølsortene er Pilsner Urqeull, Gambrinus og Praha Staropramen. Etter en lang dag med sightseeing, shopping, båttur på elven Vlata, og en bedre middag, er det kanskje tid for å oppleve det spennende utelivet i Praha. Mange ønsker å senke skuldrene i uhøytidelig og avslappende atmosfære på en av de lokale pubene, med godt og variert utvalg av tsjekkisk øl. For de litt mer rastløse og eventyrlystne, er det også gode muligheter til en fantastisk aften. Man kan danse hele natten på klubbene, eller høre på live musikk av alle slag på puber og barer. De fleste av barene, klubbene og diskotekene i Praha er åpne til morgenen dagen etter! Praha er kjent for å ha et attraktivt uteliv, med spennende lokaler fulle av festglade mennesker.

Å se og gjøre i Praha

Når du drar til Praha, er du på storbyferie med alt som følger med! Her kan du kombinere gode shoppingmuligheter med spa, ølsmaking, båtturer, museumsbesøk, severdigheter, historiske høydepunkter og gode matopplevelser. Det å spasere nedover de brosteinsbelagte gatene, gjennom gamlebyens koselige, gamle smug og føle på den fantastiske tsjekkiske atmosfæren er virkelig å anbefale. Av verdensberømte severdigheter, kan vi nevne Karlsbroen, Praha slottet, St.Vitus, katedralen, bytorget, Nasjonalmuséet og den vakre Astronomiske klokken. En tur langs elvebredden av Vlata, eller en båttur på elven for å se kontrastenes by fra vannet, er en opplevelse i seg selv. De vakre utsmykkingene, og den rike arkitekturen fra flere epoker, gjør at du nesten føler at du går i et utendørs museum. Pivnici er et bryggeri og en ølkjeller som introduserer deg for den tsjekkiske kulturen. For å pleie kroppen - ta et spa med spabehandlinger, yoga, treningsrom, dampbad, badstue og skjønnhetspleie. Besøk det jødiske kvartalet i Praha, og se noen av de best bevarte jødiske monumentene i Europa. Om du er interessert i et museumsbesøk, dra til Nasjonalmuséet i enden av den nesten like imponerende hovedgaten i byen, Vaclavska Namesti. Det nesten 200 år gamle museet, bygget i renessansestil, er et naturhistorisk museum, dekorert med skulpturer og malerier fra landets mest kjente kunstnere. Det er også ulike avdelinger her, både med arkeologi, antropologi, zoologi, historie og mineralogi. For barna er det også spennende å være i denne storbyen, både med en nyrenovert dyrepark litt nord for sentrum, og et teknisk museum med alt fra gamle biler til damplokomotiver og fly. Denne byen er populær, både for storbyferier, familieferier, firmaturer og historiske turer. I Praha finner du noe for alle.

Shopping

Du kan nesten ikke dra fra Praha uten å ha kjøpt med deg krystaller. Det verdensberømte krystallet er veldig billig, og du får momsen trukket fra på flyplassen. Her kan du få vakre lysekroner, vinglass, krystallboller ol. til halvparten av prisen det ville kostet hjemme. Tsjekkere er veldig glade i dukketeater, så du får kjøpt marionette-dukker på hvert et hjørne i byen, enten de originale og meget kostbare, eller de rimeligere kopiene. Det er små butikker langs gågatene og mange flotte boder på markedene, ellers er det store kjøpesentre ved Vaclavska Namesti. Vareutvalget her er enormt, og du finner både de kjente, internasjonale merkevarene, og lokale varemerker. Vil du shoppe på dyre varehus, er merkevarebutikkene og de kjente varemagasinene i gatene Na Prikope og Narodni. Shop til you drop! Riga er kjent for et meget godt sko-utvalg, og skoene er rimelige ift. i de andre storbyene i Europa. Også lærvarer, glass, porselen, treleker og smykker er rimelige, og utvalget er nesten ubegrenset. Kanskje neste julegave-shopping blir på det kjente julemarkedet I Praha?  

Firmatur til Praha

Vi skreddersyr deres firmatur til Praha med mål og unike opplevelser. Vi samarbeider med håndplukkede hoteller, restauranter og aktivitetsarrangører. Alle samarbeidspartnere er nøye utvalgt for den optimale opplevelsen. Gå til firmaturer.no