Hotell New York

Ser du etter hotell i New York?

Book et hotell i New York for din ferie, businesstur eller en "weekend getaway", ved et av vår beste hotell i New York. I New York er det aldri mangel på stil - dette gjelder selvsagt for hotellene også. Vi kan veilede deg i riktig retning av trendy hotell, dyrere designhotell, hotell for ikoniske New York-opphold, og selvsagt de velkjente, trygge hotellkjedene.

New York

New York er den perfekte destinasjonen for en storbyferie eller en langhelg. Dette er stedet hvor kultur møter økonomi, og blandes sammen til en av verdens hotteste steder. NY har et innbyggertall på over 8,5 millioner og er med det den største byen i USA og er offisielt kalt City of New York.

De gule taxiene er et kjent syn på Manhattan og bringer dere dit dere ønsker, men med tanke på trafikken kan det ofte være like greit å benytte seg av undergrunnssystemet med t-banene. Her er det ofte gatemusikere og sangere som bidrar til litt underholdning mens man venter.

Nyt storbypuls blant skyskrapere, gateunderholdere, spennende bydeler og trendy restauranter - dette er byen som aldri sover.

Restauranter og natteliv

Restaurantutvalget i New York er endeløst! Spise ved trendsettende spisesteder med 15 retters meny, eller dra på steder som har utsøkte veganske retter. Store steak-houses, burgerbarer, utendørsservering, kinesisk, pizza, Jødisk, italiensk - you name it, they have it.

Kjent for sitt yrende natteliv er dette byen å dra det ut i de sene timer. Få med deg live-konserter store eller små scener, kos dere på barer, eller drikk cocktails på sofistikerte nattklubber.

Se og gjøre

For å se de største turistattraksjonene i The Big Apple, kan man enkelt benytte seg av guidede buss- og båtturer, eller få en lommekjent guide til å vise deg rundt gatehjørnene til fots. På forhånd kan det være greit å bestille billetter til de ulike utfluktene dere ønsker å gjøre, for å sikre dere plass på de tidspunktene som passer dere best.

Se minnesmerket til tvillingtårnene, den kjente frihetsstatuen og utsikten fra Empire State Building. Gå tur i Central Park, meng deg med børsmeglere på Wallstreet og få kulturelt påfyll på Guggenheim museet. Opplev et av de spektakulære Broadway showene - dette er teaterkunst på sitt beste. Dette er noen av de obligatoriske turistattraksjoner som du ikke bør gå glipp av.  Bli også med bak scenen til de kjente områdene som Harlem, Times Square, Greenwich Village og Chelsea. Kun en t-banetur unna kommer du også til de fascinerende nabolagene i Brooklyn.

Shopping

Velkommen til en av verdens shopping-hovedsteder! I New York vil du finne nye skatter uansett budsjett.

Plassen å bli sett, og hvor du burde gjøre store deler av innkjøpene er selvfølgelig handlegaten 5th Avenue. Shoppingmulighetene i denne byen er enorme. Kos deg i designerbutikkenes flaggskips-butikker som Caline, Hermes og Gucci, eller gå deg vill på store rimeligere flaggskip-butikker som Macy's. og Adidas. Det finnes en rekke outlets hvor man kan finne luksusmerker til gode priser.

Firmatur til New York

Vi skreddersyr deres firmatur til New York med mål og unike opplevelser. Vi samarbeider med håndplukkede hoteller, restauranter og aktivitetsarrangører. Alle samarbeidspartnere er nøye utvalgt for den optimale opplevelsen. Gå til firmaturer.no