Hotell og overnatting i Kvitfjell

Se vårt store utvalg av overnatting og hotell i Kvitfjell. Når du funnet din favoritt så booker du ditt hotell med vår prisgaranti. Ikke betal for mye for din overnatting i Kvitfjell.

Kvitfjell

Reis til Kvitfjell hvis du setter pris på frisk luft, vakker natur, treningsløyper sommer som vinter, eller utelukkende skisport. Kvitfjell Alpinanlegg er todelt, den familievennlige Vestsiden, og World-Cup banen med flere utfordrende løyper på Østsiden. Alpinanlegget er knyttet sammen med Hafjell via en gratis skibuss - heiskortet kan benyttes begge steder. Det er til sammen 73 km. med nedfarter på de to fjellene, og de danner Norges største skidestinasjon. Du kan også benytte det samme heiskortet på Skeikampen, Sjusjøen og Gålå, så en vinterferie her gir deg muligheten til å prøve nye løyper hver eneste dag! Det er et eldorado for barn på Kvitfjell, med kids-klubber, skiskole, båndheis og barneløyper.

Det er ikke bare vinteren som er fantastisk på Kvitfjell, når snøen ikke dekker bakken, byr fjellet på fantastiske turløyper for hele familien. Prøv den kjente Peer Gynt-stien som byr på turer i alle klasser, opptil 90 km med stier som forbigår flere hoteller og spisesteder på veien, kanskje en idé til neste høstferie sammen med familien? Ellers er Hunderfossen Familiepark en av Norges mest besøkte turistattraksjoner, med 250 000 besøkende i året. Enten du er erfaren syklist, eller en familie på tur - dra på sykkeltur og nyt den trolske skogen og fagre utsikten over Rondane. Du kan velge mellom enkle grusveier, eller mer utfordrende stier, det er mange løyper i alle klasser. Gumpenrunden på litt over 2 mil eller Digeråsrunden på 2,6 mil er populære løyper. Storfjellet og Skardbua - Fagerhøy er for de mer erfarne syklistene, de er henholdsvis 3,8 og 4,7 mil lange. Gled deg til en ferie på vakre Kvitfjell!