Hotell Haugesund

Alltid lave priser på hotell i Haugesund

I Haugesund finner hotell i alle prisklasser alt fra budsjett hotell til mer eksklusive hotell. Vi har hotell alt fra Haugesund sentrum og ut til flyplassen Haugesund lufthavn Karmøy. Vi gir deg prisgaranti på all overantting på Hotell.no.

Haugesund

Bestill hotell i Haugesund, og opplev noe av det beste den norske vestkysten har å by på! Naturen i Haugesund og omegn er fantastisk, her får du alt servert på sølvfat - fjord, fossefall, fjell, isbre, kystkultur og byliv. Byen har en spennende og interessant historie, som innebærer både vikingtiden, en rik sagatid, kongetid og i senere tid - offshoreverft. Et opphold i Haugesund gir deg et meget godt utgangspunkt for en aktiv ferie, kulturelle begivenheter og begivenhetsrike opplevelser.

Restauranter og natteliv

Maten i Haugesund er mangfoldig, da området har et godt utgangspunkt ift. beliggenheten, med kystkultur, fjell, og landbruk. Her er det rikelig tilgang på deilige delikatesser fra havet! I nærområdet er det enkelt å få kjøpt alt fra lokalprodusert ost og spekemat til grønnsaker og frukt. Her er det mye, god kortreist mat å sette tennene i! På restaurantene i området er det for det meste tradisjonelle retter, men også med internasjonale alternativer. Vi anbefaler å forhåndsbestille en helaften med mat fra havet, evt. lokal, norsk festmat med god vin, og en deilig, tradisjonell dessert; Dronning Maud fromasj - en fantastisk festdessert som hører med til de fleste anledninger.
Naustet Spiseri, Lothes Mat- og Vinhus, Brasserie Brakstad og Smiå Bistro er gode alternativer. Havets delikatesser er godt representert her - i tillegg til den vanlige a la carte-menyen. Om du vil ut om kvelden, enten om det rykker i rockefoten, eller om du vil slappe av på en pub eller bar, finner du det du leter etter i Haugesund - Haugesund uteliv tilbyr utesteder for alle og enhver! Byen er sprudlende, det er nattklubber og konsertlokaler med live musikk og DJ`s, prøv f.eks. Berserk eller Ragnarock. Vallhall er en uformell pub med inspirasjon fra Vikingtiden, her er det også live musikk. Vinkjelleren er et godt alternative for de som vil nyte førsteklasses tapas med god vin til. Rouche Bar og Nattklubb, samt Copacabana Night Club er uformelle nattklubber med fest og moro for både lokalbefolkningen og turister. Kos deg med musikk, noe godt i glasset og glade mennesker, i Haugesund kjeder du deg aldri!

Å se og gjøre i Haugesund

Haugesund er kanskje mest kjent for sild, vikingrøtter, musikk og film, så hvis du elsker film og musikk må du ta deg en tur hit! Men her er det også vakker natur, og om du besøker denne flotte destinasjonen, anbefaler vi at du utforsker Lysefjorden og fjellene rundt. Fjordene møter Nordsjøen, med mektige fjell rundt, besøk Preikestolen sør i regionen og Folgefonna i nord, og du vil se og føle på en fantastisk utsikt og atmosfære du aldri tidligere har opplevd. Om du setter pris på vakker natur, bør du ta deg en tur til Langfoss som av CNN er kåret til én av verdens ti vakreste fossefall, eller dra på øyhopping til Utsira og Karmøy. på Karmøy finner vi én av de best bevarte gamlebyene i Europa, vakre, hvite sandstrender, en vikinggård, gamle gravhauger og et spennende og lærerikt historiesenter. Utsira er et eldorado for fugletittere. Liker du kultur, arrangerer Haugesund både den kjente Sildajazzen, med både nasjonale og internasjonale artister. Ellers arrangeres også Den norske filmfestivalen i Haugesund hvert år, dette er én av Skandinavias viktigste filmfestivaler. Haugesund er et viktig kapittel i norsk historie - Haugalandet var plassen for de mektigste kongene og høvdingene i Norge i flere tusen år. Etter slaget i Hafrsfjord i år 872 ble Norges første trone etablert på Avaldsnes, da Harald Hårfagre etter en 10 års kamp endelig fikk samlet Norge til et rike.

Shopping

I Haugesund får du kjøpt alt hva hjertet begjærer, enten om du liker å spasere i handlegater, eller om du trives best på kjøpesentere. Norges lengste handlegate, Haraldsgaten i sentrum byr på forskjellige caféer, nisjebutikker, spesialbutikker, kjedebutikker, interiør, lær, sport og velvære. Her får du også kjøpt lokale produkter - mat, kunst og håndverk. Her kan vi love deg et yrende folkeliv, frisk luft, godt mangfold og god service. Amanda storsenter ligger ca. 4 km. utenfor sentrum, er regionens største kjøpesenter med 70 butikker, og tilbyr alt fra gode spisesteder, kjedebutikker og merkebutikker til personlig shopper som kan hjelpe deg med å finne varer tilpasset akkurat deg, uansett alder og anledning.