Overnatting og hotell i Hafjell og Hafjell Alpinsenter

Hotell og overnatting i Hafjell. Velg mellom 32 forskjellige overanttingssteder. Finn din favoritt og book med vår prisgaranti.

Hafjell

Hafjell er en feriefavoritt, både blant nordmenn og for utenlandske turister. Året rundt kan man leie sykler og kjøre downhill i Hafjell Bike Park, eller nyte den fantastiske utsikten fra gondolheisen som går til toppen av fjellet. På toppen av fjellet er det utallige vandrestier som kan benyttes av alle - både med og uten barnevogn. I vintersesongen tilbyr Hunderfossen vinterpark noen få minutter unna Hafjell noe for alle og enhver, med flombelyste alpint- og snowboardbakker, samt over 30 mil langrennsløyper. Det er i tillegg mange spisesteder og afterski-steder i fjellet. Besøk et av Skandinavias mest populære skisentre!

Restauranter og natteliv

Hafjell Alpinsenter byr på to spisesteder om sommeren. Skavlen restaurant ved enden av gondolbanen tilbyr enkle retter, kaffe og kaker, og er et fint sted å avslutte en lang dag i fjellet, før man tar gondolen ned igjen. Ellers ligger restauranthuset Ryk og Reis over Bike Shop, de serverer enkle retter, samt "Afterbike" i helgene. Olympiatunet ligger ved påstigningen til den ene stolheisen, og serverer både varme og kalde retter. Sætra er et serveringssted på Mosetertoppen, hvor du kan bestille enkel mat med ski på bena. Lodgen er en restaurant med bar og afterski, på kveldene er det pianobar. Gaiastova er kanskje det mest kjente serveringsstedet på Hafjell - her serveres lunch og enkle retter på dagtid, det er afterski på ettermiddagen, det serveres tapas til middagsgjestene, og det er nattklubb på nettene. Woodys sportsbar er kjent for sine gode hamburgere og morsomme afterski. På Rødstua, Finstua og Pellestova på toppen av Hafjell serveres hjemmelagd, tradisjonell og kortreist mat, både til lunch og middag. Fjøset er et samlingspunkt på Hafjell, det er en restaurant og pub med gjestfri atmosfære. Sist, men ikke minst må Hafjell Hotell nevnes. Med internasjonale kokker som fokuserer på hjemmelagde retter laget av kortreiste råvarer, er Hafjell Hotell et godt alternativ når du skal velge spisested.

Se og gjøre

Det er ikke uten grunn av Hafjell er et populært feriested sommer som vinter. Kombinasjonen av majestetiske fjell, 70 km. med slalåmbakker, 300 km. langrennsløyper, mange serveringssteder, fiskevann, nærhet til Hunderfossen vinterpark, terrengparker, gondolbane og barnevennlige aktiviteter året rundt skaper en fantastisk ramme rundt destinasjonen. Om vinteren kan man prøve "Ski Movie" i én av nedfartene, som filmer og tar tiden på nedfarten din, slik at du kan konkurrere med venner, eller rett og slett deg selv. Det er ellers nedfarter tilpasset alle aldre og erfaringer. Det er tre familieområder i Hafjell, Kids Knerten, Kids Mosetertoppen og Kids Gaia, hvor barna møter maskoten Isa som byr på mye moro, bl.a. jakt på isdiamanter. Besøk Iskatedralen, dra på snøscootersafari, snørafting eller Lillehammers Olympiske bob- og akebane. Ta med barna til Ivo Caprionos eventyrgrotte i Hunderfossen Familiepark. Utvalget er stort, inntrykkene mange, og aktivitetene vil ta pusten fra deg! På Hafjell er det en gripende atmosfære du sent vil glemme.

Shopping

Om du ønsker å shoppe når du er på Hafjell, anbefaler vi en tur til handlegatene i Lillehammer, eller Strandtorget kjøpesenter en 15 minutters spasertur unna. Her er det kjente og kjære kjedebutikker, spisesteder, spesialforretninger og sportsutsalg.