Hotell London

London hotell i alle prisklasser

Er du ute etter et hotell i London. Det finnes så mange muligheter at det ofte blir vanskelig å vite hvilket hotell man skal velge i London. Finn det som passer dine behov blant Londons brede utvalg: familierom med  barnevennlig fasiliteter, en hyggelig 'Bed and Breakfast',  eller et stilig boutique hotell? Vi har garantert den beste prisen på hotell i London, da vi sammenligner tusenvis av hotelltilbud for å gi deg den beste prisen.

London

Den trendy hovedstaden, i det eller så sjarmerende og tradisjonelle England, er en verdensmetropol man må oppleve. Med fem internasjonale flyplasser i nærheten er det enkelt å komme seg hit.

Dra til London med venner, kjæresten eller familien. Bli her på lengre opphold, weekend-turer, eller til og med på en dagstur - det blir garantert et minneverdig opphold.

London har virkelig noe for enhver - en tredjedel av byen er forbeholdt parkområder og friluft, det finnes mange attraksjoner for små og store hvor det er gratis inngang, fantastiske matmarked og restaurantkonsepter i verdensklasse.

Restauranter og natteliv

En rekke kjendiskokker er bosatt her og med totalt 65 restauranter i den anerkjente Michelin Guiden, står kulinariske opplevelser i kø. Det finnes selvsagt en rekke gode alternativer, som er langt mer prisvennlige også. Ikke forlat London uten å ha smakt den tradisjonelle retten Fish&Chips.

Nyt en cocktail eller spis på restauranter med panoramautsikt over hele byen. La musikkens rytmer holde deg gående på de mange nattklubbene i byen, eller kos deg med en 'paint' på lokale puber.

Se og gjøre

London har mange attraksjoner, rikelig med kultur og morsomme attraksjoner. Her får du huket av flere ting på 'bucketlisten'. Nyt utsikten over byen fra det kjente London Eye, ta selfies med kjendiser og helter på Madame Tussauds, se Buckingham Palace og opplev det anerkjente vaktskiftet.

Hvis det er ønskelig å se museer og gallerier er det mange og velge mellom. Besøk Nasjonal Galleriet på Trafalgar Square, eller det verdenskjente British Museum hvor det stilles ut kunst fra det forhistoriske frem til moderne tid. Se enda mer modernekunst i Tate Modern, som ligger rett ved elven The Thames.

Om du har med barn, eller kanskje du er en Harry Potter-fan selv, så bør dere bli med på en magisk tur i Warner Bors. Studio Tour London. Se ulike set, kostymer og rekvisitter fra disse verdenskjente Harry Potter-filmene.

For sportsinteresserte vil dette være tidenes destinasjon da dette er hjembyen til flere kjente fotballag som bl.a. Tottenham, Arsenal, Chelsea og Westham. Få med dere ett oppgjør på hjemmebane for den ultimate opplevelsen.

Shopping

Det er ikke til å komme unna at London er et av verdens ledende shoppingparadis.

De mest populære shoppingområdene er Bond Street, Oxford Street, Regent Street, Carnaby, Old Spitafields Market, Westfield Stratford City.. Denne byen leverer fra øverste hylle og tilbyr alt fra eksklusive designerbutikker som Burberry, Louise Vuitton, Jimmy Choo, til masseprodusentene Marks&Spencer og Next. Om du ønsker unike gaver, smykker som kun finnes i ett eksemplar eller sjeldne søtsaker, bør du rette lommeboken mot Covent Garden.

Er du på utkikk etter sko? Da er du i rett by. Varemagasinet Selfridges opptar nemlig et helt kvartal av Oxford Street og kan skryte av verdens største skoutvalg.

Hvorfor ikke kombinere shoppingen med en deilig lunsj og et glass vin, ved en av de mange restaurantene i byens hjerte, mens man lader opp til neste runde. 

Firmatur til London

Vi skreddersyr deres firmatur til London med mål og unike opplevelser. Vi samarbeider med håndplukkede hoteller, restauranter og aktivitetsarrangører. Alle samarbeidspartnere er nøye utvalgt for den optimale opplevelsen. Gå til firmaturer.no